Icon

Subway Surfers Mod Apk (Unlimited Coins/Keys)

Arcade

Table Of Contents

Download Subway Surfers Mod Apk Barcelona (Unlimited Coins/Keys) v2.30.2 Latest 2022 for Android for Free.

Subway Surfers is now available.

There isn’t much to say about this game. Subway Surfers is widely regarded as one of the finest “endless running games” in the history of mobile gaming. This game’s gameplay concept is similar to Temple Run 2, but amazing visuals and a slew of extra features make your experience more entertaining in a number of ways.

On the tracks, there’s a pursuit.

Subway Surfers, unlike other endless-running games, features a compelling plot. Jake, a mischievous youngster, spray-painted graffiti on a railway car one day. He is, nevertheless, unfortunate. The fierce Inspector found him and chased him down with a baton in his hand. The inspector was unfriendly, and he was determined to capture him and give him a lesson.

Rule

Subway Surfers’ gameplay is straightforward. You must sprint nonstop down the railroad tracks, going ahead at all times while avoiding obstructions on the rails and incoming trains. Jake can leap (swipe up), roll (swipe down), and turn left or right (swipe left or right).

The first time you play this game, you would believe it has no depth and is merely a repetitious game. However, after playing this game, you will have to reconsider. After you’ve played once, you’ll undoubtedly want to play again so you don’t make the same mistakes. You’ll soon fall “in love” with Subway Surfers. As the game progresses, you will have greater trouble managing the character.

How to Install Game Subway Surfers (Barcelona) Mod Apk

Download the “MOD/APK” file then install it on your device
Go to Menu > Settings > Security > and check for unknown sources so that your phone can install apps from sources other than Google Play Store.
Download the obb file then extract the zip file (if any) then copy and paste it into the “SD/Android/obb” folder.
Enjoy the game.

MOD Features:

  • Unlimited Money
  • Unlimited Coins/Keys
  • No Ads
Icon

Subway Surfers Mod Apk (Unlimited Coins/Keys)

Arcade

Table Of Contents

Tải xuống Subway Surfers Mod Apk Barcelona (Tiền / Chìa khóa không giới hạn) v2.30.2 mới nhất 2022 cho Android miễn phí.

Subway Surfers hiện đã có sẵn.

Không có nhiều điều để nói về trò chơi này. Subway Surfers được nhiều người coi là một trong những “game chạy vô tận” hay nhất trong lịch sử game di động. Khái niệm lối chơi của trò chơi này tương tự như Temple Run 2, nhưng hình ảnh tuyệt vời và một loạt các tính năng bổ sung giúp trải nghiệm của bạn trở nên thú vị hơn theo một số cách.

Trên đường ray, có một cuộc truy đuổi.

Không giống như các trò chơi chạy bất tận khác, Subway Surfers có cốt truyện hấp dẫn. Một ngày nọ, Jake, một cậu bé tinh nghịch, vẽ bậy lên toa tàu. Tuy nhiên, anh ta thật không may. Thanh tra hung dữ đã tìm thấy anh ta và đuổi anh ta xuống với một chiếc dùi cui trên tay. Người thanh tra không thân thiện, và anh ta quyết tâm bắt anh ta và cho anh ta một bài học.

Quy tắc

Gameplay của Subway Surfers rất đơn giản. Bạn phải chạy nước rút không ngừng xuống đường ray, đi trước mọi lúc trong khi tránh các chướng ngại vật trên đường ray và các đoàn tàu đang chạy tới. Jake có thể nhảy (vuốt lên), cuộn (vuốt xuống) và quay sang trái hoặc phải (vuốt sang trái hoặc phải).

Lần đầu tiên bạn chơi trò chơi này, bạn sẽ tin rằng nó không có chiều sâu và chỉ đơn thuần là một trò chơi lặp đi lặp lại. Tuy nhiên, sau khi chơi trò chơi này, bạn sẽ phải xem xét lại. Sau khi bạn đã chơi một lần, chắc chắn bạn sẽ muốn chơi lại để không mắc phải những sai lầm tương tự. Bạn sẽ sớm “phải lòng” Subway Surfers. Khi trò chơi tiến triển, bạn sẽ gặp khó khăn hơn trong việc quản lý nhân vật.

Cách cài đặt bản mod Game Subway Surfers (Barcelona)

Tải xuống tệp “ MOD / APK ” sau đó cài đặt nó trên thiết bị của bạn
Đi tới Trình đơn & gt; Cài đặt & gt; Bảo mật & gt; và kiểm tra các nguồn không xác định để điện thoại của bạn có thể cài đặt ứng dụng từ các nguồn khác ngoài Cửa hàng Google Play.
Tải xuống tệp obb sau đó giải nén tệp zip (nếu có), sau đó sao chép và dán vào thư mục “ SD / Android / obb ”.
Thưởng thức các trò chơi.

Tính năng MOD:

  • Tiền không giới hạn
  • Tiền / Chìa khóa không giới hạn
  • Không có Quảng cáo